Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Molekül 3- Kaçış merdiveni yapının dışında kalabilir. Ancak bununla alakalı uyulması müstelzim birtakım kurallar mevcut. Mesela; bir binanın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden okkalı ise yapı dışına zahir merdiven konstrüksiyonlmasına müsaade verilmemektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en cesim yararı kötü sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast pekndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı Yangın Merdiveni Kapısı sistemleridir.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Panik bar sayesinde kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği Yangın Çıkış Kapısı açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Takribî 20 salname tecrübemizle ve her biri dair mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda nüshalan bütün değnöbetkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangına karşı güvende geçirmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, Yangın Çıkış Kapısı ciddi anda insanların emanet eminğini hazırlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla yüreklilik örgütleme etmekteyiz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page